PodcastLeaders Podcast

19. [Zomerse PodcastLuisterTips] Below the Radar Above Yourself

June 24, 2022 Marleen Toxopeus Season 1 Episode 19
PodcastLeaders Podcast
19. [Zomerse PodcastLuisterTips] Below the Radar Above Yourself
Show Notes

Below the Radar Above Yourself gaat over de super geheime en mysterieuze wereld en het werk van Korps Commandotroepen. De Nederlandse special forces. Zij opereren in het diepste geheim en niemand weet precies wat ze doen. Deze podcast geeft voor het eerst een kijkje in het werk en leven van de commando’s. Iedere aflevering neemt een commando jou mee op een gevaarlijke, geheime missie.

Briljante podcast wat mij betreft om meerdere redenen. Die redenen deel ik met je in deze podcast aflevering waarin ik je vertel wat jij als (bijna) podcastmaker van deze podcast kunt leren.

Luister de aflevering via de player hierboven, dan vertel ik je waarom juist deze podcast over (het nog zo onbesproken onderwerp) Pensioen zo interessant is voor jou (als jonkie).

Over de Zomerse PodcastLuisterTips serie:
Met de vakantie en meer vrijetijd in aantocht introduceer ik voor jou mijn serie met Zomerse PodcastLuisterTips. Iedere week kom ik met een nieuwe titel waar ik enthousiast over ben. Vertel ik kort wat ik er zo gaaf, leerzaam of bijzonder aan vind. Zodat jij inspiratie hebt om podcast te luisteren en daarmee als bonus handvatten krijgt en inspiratie op doet voor je eigen podcast en het verbeteren van je podcastbereik. 

Luister ook naar de andere Zomerse PodcastLuisterTips. Via deze link vind je ze allemaal onder elkaar: https://podcastleaders.nl/podcast

Heb jij een Podcast die niet mag ontbreken in onze Podcast Koffer? Stuur me deze dan door via marleen@ondernemerstrainer.nl en vermeld in de mail ook waarom jij juist deze podcast zo inspirerend en leuk vindt.